Rólam

 

 

     Üdvözöllek a Cukorvirágok Világa 

       Egyedi Tortadíszek weboldalán!

 

 

15 éve kezdtem el a pályafutásomat a cukrászatban, amikor még csak hobbi szinten foglalkoztam ezzel a csodálatos művés

ze

ttel. Az évek során szenvedélyemmé vált a cukorvirágok készítése, és 10 évvel ezelőtt elkezdtem mélyebben foglalkozni ezzel a területtel. Ebben az időszakban szereztem meg cukrász végzettségemet és dolgoztam különböző híres cukrászdákban tortadíszítőként.

A cukorvirágok világa mindig is lenyűgözött, és elköteleztem magam a tökéletesítésük mellett. Részt vettem több cukrász ve

rsenyen, ahol cukorvirágaim arany és bronz érmeket értek el, és ezek az élmények még inkább inspiráltak arra, hogy tovább fejlesszem magam ezen a területen.

Két évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy létrehozom saját vállalkozásomat, hogy egyedi tortadíszeket készítsek azoknak, akik megosztanak velem az én szenvedélyem és szeretetem a cukrászat iránt. Az ügyfelek elképzeléseit és egyedi igényeit mindig figyelembe vesze

m, hogy olyan alkotásokat hozzak létre, amelyek igazán emlékezetessé teszik az alkalomukat.

A célom az, hogy minden torta ne csak finom legyen, hanem igazi műalkotásként is kiemelkedjen, és az általam készített egyedi tortadíszek segítségével varázslatos élményt nyújtsak minden ügyfelemnek.

Kérlek, nézz körül a galériámban, hogy inspirációt meríts, és ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra, és remélem, hamarosan találkozunk!

Szeretettel,

 Baller Jolán


 

A termékeimen kívül videókon és workshopokon keresztül is szeretném átadni a tudásomat a cukorvirág készítés iránt érdeklődők számára. Ezzel kapcsolatosan is találsz információkat a weboldalamon.